A fa játékok online piaca

Múltkor a szokásos vasárnapi piacozásra kísértem el nagynénémet. A piac szóról legtöbbünknek a széles választék jut eszünkbe, így nem is meglepő, hogy egy piacon gyakorlatilag minden kapható. Az már már kérdés, hogy milyen minőségben. Éppen a fa játékok között nézelődtünk, amikor mondta a kedves eladó néni, hogy ha nem találunk olyat, amit keresünk, akkor javasolja, hogy a Játék Webshop oldalán keresgéljünk. Nem igazán tudtuk hova tenni, hiszen ezzel a saját üzletét rontja, de megfogadtuk tanácsát, aztán persze tőle is vettünk valamit, hogy ne távozzunk üres kézzel. Miután elhagytuk a néni bódéját, írtam a telefonomba egy gyors jegyzetet, amiben annyi állt, hogy Játék Webshop és az, hogy fa játékok.

De hogy miért is volt olyan fontos, hogy fa játékokat vegyünk? Több okból is kerestünk. Egyrészt, mert szerettünk volna egy jó ajándékot venni unokaöcsinek. Másrészt pedig magamnak kerestem. Tudom, tudom, nagy vagyok már. Tény, hogy nálam kicsit más célt szolgálnak majd a fa játékok, rajz gyakorláshoz kellenek. Könnyebben tudok bizonyos formákat úgy lerajzolni, ha ott vannak előttem, és erre nagyon jó ötletnek tűnt fa játékokat beszerezni.

Otthon rá is kerestünk a Játék Webshop oldalára, ahol meglepve néztük, mekkora a felhozatal. Ha szabad így fogalmaznom, egy igazi online piacon találtuk magunkat, és ebben az volt a jó, hogy nem kellett messzire utaznunk. Elég volt csak bekapcsolni a gépet, megnyitni a böngészőt. és szűkíteni a keresést. Ez nem is tűnt olyan nagy macerának, már csak azért sem, mert a weboldal nagyon könnyen átlátható, nehéz rajta eltévedni. Nem kell nagy internet gurunak lenned ahhoz, hogy megtaláld azt, amit keresel. Itt aztán tényleg széles választék van előtted. A találatokat tudod szűrni nem, kor, gyártó, kedvenc mesehős és ár szerint is. Egy valami biztos. A Játék Webshop nem csak kínálatban van felkészülve a különböző igényekre, hanem a kereső használatában is. A könnyen kezelhető weboldalon biztosan nem fog elmenni a kedved a vásárlástól, sőt, az is könnyen meglehet, hogy több dolgot nézel ki magadnak a tervezettnél. Még akkor is, ha már felnőtt vagy, és igazából egy gyereknek kéne játékot keresni. Ahogy a mondás is tartja, mindannyiunkban ott lapul valahol a gyerek, egy ilyen játék Kánaán pedig mindenkiből kihozz az elbújt gyermeki énünket.

A sok fa játék közül nagyon nehéz volt választani, de végül sikerült döntést hoznunk. Néztünk játékot unokaöcsinek, és persze nekem is. Viszonylag nagyobb tételben vásároltunk, rendelésünk végösszege meghaladta a 20 000 Ft-ot, így a kiszállítás ingyenes volt. Amikor megérkezett a rendelésünk, kicsit vicces volt, ahogy unokaöcsivel szétkaptuk a dobozt, én vittem mindent, amit magamnak rendeltem a rajzoláshoz, neki pedig meghagytam még a csomag dobozát is. Még azt is felhasználta az egyik remekművében.

A történetünk nagyon jól végződött, és nagyon hálás vagyok a néninek, hogy figyelmünkbe ajánlotta a fa játékok online piacát, a Játék Webshop oldalát.