Februárban sítúrára megyek a barátokkal

direction-512145_1280

Még soha nem síeltem! Meg kell, hogy mondjam, én mindig féltem a síeléstől, mi lesz, ha elesem, és eltöröm a lábam?! Emlékszem, gyerekkoromban, az általános iskola is szervezett sítúrákat. Az elején irigykedtem azokra, akik mentek, mígnem egyik alkalommal, a testnevelés tanárunk, hazajött törött lábbal! Többet nem akartam menni! Már nem is akartam meg tanulni síelni sem! Te tudsz síelni?

Végül rászántam magam

Évekig nem is érdekelt, az hogy síelni menjek! Az sem érdekelt, hogy a barátok kijárnak folyton, és mindig hívtak, hogy menjek már el én is, hogy milyen jó lesz, és hogy hetekig mesélték az élményeket!

Végül sok unszolás után, idén igent mondtam! Nem mondom, hogy nem tartok tőle, de úgy vagyok vele, ha meggondolom magam, akkor is el tudom majd dönteni, ott fent! Rengeteg más dolgot is tudok csinálni, fent a helyen, a síelésen kívül!

Az utazás

Kati barátnőm munkahelye szervezi az utat. A busz rendelést is ők intézik, a szállás foglalást is! Nekem nincs más dolgom, mint befizetni a pénzt, és csak felülni a buszra. Bár a buszozást annyira nem szeretem, az út is egy kicsit hosszú lesz, de ezek mér annyira felszerelt buszok, hogy ha ki kell mennem esetleg a mellékhelyiségbe, még azt is meg tudom oldani, nem kell attól tartanom, mikor lesz a következő megálló, vagy, hogy miattam kell megállni esetleg!

Este indulunk, így tudunk aludni a buszon, és reggel mikor odaérünk, ott lesz az egész nap előttünk! Még tévé is van, így ha valaki nem álmos, azt is tudja nézni! Persze számtalan más lehetőség van arra, hogy eltöltsem az időt, hiszen szeretek olvasni, így viszek egy jó könyvet, és azzal gyorsabban fog telni az idő!

Még nem tudom, hogy jobban izgulok-e, mint hogy félnék. De bízom benne, hogy remek út lesz, ha minden igaz, még síelni is meg tanulok! Persze meleg ruhával jól felszerelem magamat, mert elég fázós vagyok. Sílécem nincsen, de azt mondták a többiek, ne aggódjak, nincs mindenkinek, de bárhol tudok bérelni! Most már nincs vissza út, egy hónap múlva útra kelünk, lesz, ami lesz!