A kézkrém, ami betör a piacra és a Balatoni nyárra

Itt a nyár. Egyből  mindenkinek mi jut eszébe? Hát a napsütés, a napfény, a Balaton, a barátok, az együtt eltöltött éjszakák, fesztivál, élmények, nyaralás, meleg , olvadás és a finom fagyi meg a jégkrém. Azonban nekem van mi valami, amit követ ez a sor. Ez nem más, mint a kedvenc kézkrémem.

Sajnos vagy nem sajnos, de nekem másokkal ellentétben nyáron van szükségem kézkrémre és nem pedig télen. Télen nincs kiszáradva a kezem, azonban elég érzékeny tud lenni, de akkor sincs vele semmi féle problémám. Nyáron azonban, amikor sok időt töltök vízben, medencében, vagy valami természetes vízben és sokat vagyok napon meg dolgozom, olyankor mindig kiszárad a kezem és a körmöm is elég csúnya szokott lenni és ez engem nagyon tud zavarni.

Éppen ezért is kezdtem el keresni valami megoldást arra, hogy ezt a problémát megszüntessem. Így jutottam el a most általam használt körömvirágos kézkrémhez. Ez egy kéz- és körömápoló krém is egyben, szóval rögtön találtam egy 2 in 1 megoldást a kéz és körömproblémámra. Ennek a krémnek köszönhetően a bőröm pH – ja rendben van és puha lesz a kezem tőle, a körmöm egészséges és még az illata is nagyon jó. Szinte minden nap használom.

A jó hatások között szerepel, hogy kiválóan alkalmazható száraz bőrre, természetesen nem szárítja jobban ki a bőrt. Továbbá pillanatok alatt felszívódik, nem ad zsíros érzést a kéznek. Tápláló és hidratáló termékről beszélünk. És mindenkinek tényleg csak ajánlani tudom.

kézkrémJövő hét hétvégén utazok a Balatonra a barátaimmal és oda is magammal fogom vinni. Nagyon várom az utat, mert ezek a napok jelentenek igazi élményeket számunkra, ezek erősítik a kapcsolatainkat és mivel az ember alapvetően egy társas lény, kell neki a társaság. Nem vagyok túl nagy Balaton párti, mert vannak dolgok, például a hínár, ami nem éppen a kedvencem és taszítanak engem. De közel van, jobb esetben jó meleg a vize és biztonságos, olcsó, az egész országból könnyen eljuthatsz oda.

Mikor a bőröndömet pakolom, akkor abból viszont ki szoktam hagyni a kézkrémemet. De nyugi, nem elfelejtem, hanem egyszerűen csak a táskámba rakom, hogy mindig kéznél legyen. Szerintem mindenkinek , akinek hasonló problémája van, annak kellene használnia ezt a krémet. Télen is természetesen, csak valamiért nekem ez fordítva működik, mint már említettem is, hogy nyáron van a készítményre szükségem. Fura egy dolog, de már beletörődtem és nagyon nem szeretem azt, amikor kisebesedik a kezem, úgyhogy kénytelen voltam valami megoldást keresni erre és találtam is.

Egyébként már az egyik barátnőm is használja, de ő csak télen, mert neki nyáron minden rendben van a kezével. Lehet, hogy nem véletlenül, mert télen a krémet használva rendbe jön a kézfeje, óvja a termék a bőrét és nyárra szép marad. Nem véletlenül mondják azt se, hogy a nyári alak télen készül, hát most kiderült számunkra az is, hogy a nyári kéz is abban az évszakban. Bár nálam ez nem eégszen elmondható, legalább is nem így, ilyen formában. Az én kezem nyáron készül, hogy télen, amikor kesztyűt hordok és amúgy sem látja senki, akkor szép és egészséges legyen. Micsoda egy szerencsés vagyok, nem? De most szerencsére a körömvirágos kéz és körömápoló krémemnek köszönhetően nyáron is szép és egészséges a kezem, szerintem a piacra is dobom azonnal a kézfejem és eladom kézmodellként.

Nektek szükségetek van valamilyen kézkrémre és, ha igen, akkor használtok is?