Reggeli lángos a tóparton

Imádok a magyar tenger partján lakni, mindig rácsodálkozom, hogy milyen szép is e tájegysége országunknak. Olyan ez az itt lakók számára, mintha minden egyes évszakában az évnek nyaralni lennének, ahogy nekem is. Imádok kiülni és csak ott lenni a parton. ÉS az is nagyszerű, hogy mennyi élet van itt nem csak nyáron, hanem az év minden egyes szakában. Nem csak a személyes kontaktok jelentkeznek a nagyszerű piacon, ahol a termelők csodás portékájukat árulják, hanem a környéken az online értékesítés is nagy szerepet játszik már, mindenki halad a korral, én mégis a piacozást imádom, hogy megtudom, milyen eljárással, milyen szakértelemmel termelték meg az árujukat.

Egy ilyen piacos reggelünkön a barátnőmmel, képesek vagyunk órákat eltölteni és mindent megfogni és természetesen majdnem mindent meg is veszünk és eszünk, ilyen tradíció a lángosozásunk.

Egyik ilyen közös piacozásunk alkalmával mesélte, hogy a párjától milyen remek bluetooth- os eszközöket kapott, igen nem is egyet rögvest kettőt. Soha nem szerette maga körül, hogyha belegabalyodott a vezetékekbe, zsinórokba, nagyon frusztrálta őt, hogy a táskájából méteres összecsomózódott fülhallgatót húz ki, amit utána percekig bogozott. Ezért számára a bluetooth remek találmány, mivel minden vezeték nélkül csatlakozik az egyéb készülékéhez, és így elkerülhető minden fajta idegeskedés. Az a jó a bluetooth-os eszközök tárházában, hogy tényleg abszolút kényelmesek, és csak a két készüléket, egymáshoz kell csatlakoztatni képletes formában, hogy lássák egymást, és már működik is az adatátvitel, vagy éppen a zenehallgatás. Minden korosztály számára ideális választás, ahogy nagyon örül neki a barátnőm is. Bár azt mondta, hogy a jót könnyű megszokni, azért még nagyon furcsa neki, hogy a bluetooth-os eszközöknél tényleg nincs vezeték, de igyekszik a jóhoz alkalmazkodni.

Amit még ehhez a történethez hozzátett, azon kívül, hogy mind a két készüléket megmutatta, amelyek tényleg csodásak és fantasztikusan működnek, az az volt, hogy a férje,- akivel mindent megosztanak és megbeszélnek-, szóval a férj, hogy is szerezte be ezeket a termékeket.

Bevallotta barátnőmnek a férje, hogy ennyi év együttlét után, nagyon elveszettnek érezte magát az ajándék kitalálása során. Annyi mindent ajándékoztak már egymásnak, hogy nem volt már ötlete, hogy mivel tudna meglepni szeretett kedvesét.

Ezért az internethez fordult segítségért, ahol rátalált egy nagyszerű oldalra, akik azzal foglalkoznak, hogy ajándéktárgyakat gyűjtenek össze a többi forgalmazó oldaltól, majd ezeket az ajándékokat egy merőben újfajta, és nagyon hasznos formában a vásárlóik igénye szerint leszűkítik és úgy ajánlják részükre. Ezt a találati lista, nagyon megtetszett barátnőm férjének, azt gondolta, hogy megfogta az isten lábát ezzel az oldallal, hogy most ő meg lett mente és egy szuper ajándékot fog találni a kedvese számára, így is lett, de nem egyet talált, hanem rögvest kettőt.

Az oldal olyan remek koncepcióval rendelkezik, hogy az oldalra látogatónak, aki egyébként ajándékot szeretne venni valamely szerettének, szóval neki meg kell adni a szerettére jellemző pár információt. Ilyen lehet például a kora, neme, az ajándékozás alkalma, illetve az ajándékozott hobbi tevékenysége. Ezen információk alapján a honlap találati listákat ad ki, melyből barátnőm férje szemezgetett.

A bluetooth-os eszközök végtelen tárháza megtalálható ezen oldalon, már csak az a kérdés, hogy hogyan választott a férj. Amit tudott, hogy praktikus és mindennapi használati tárgyat keres, és a találati listán ezen bluetooth-os eszközök szerepeltek is. Nagyon megörült, mert tudta, hogy most megtalálta, az igazán jó ajándékot, és szinte alig telt az idejéből. Az oldal nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlóik- vásárlási idejét lerövidítse és hasznos, jó minőséggel bíró ajándékokat tudjanak találni. Szuper üzletpolitika koncepcióval rendelkezik a honlap, melyet azóta is a férj, minden barátjának ajánlja, és a többi férj is azóta elkezdte használni, mivel kevés energia ráfordítással csodás ajándékokat tudnak venni a feleségeiknek. Jó megoldás mindenki számára, aki éppen kifogyott az ötletből, kevés az ideje, vagy éppen elfelejtett egy jeles napon, ezen az oldalon mindenki megtalálja a szerettéhez legjobban illő ajándékot.